Αγαπητοί Συνάδελφοι

Η αλλαγή της Προεδρίας στον ΠΦΣ, σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο, στην πορεία του ανώτατου συνδικαλιστικού οργάνου του κλάδου μας.

Ως φυσική συνέχεια του προηγούμενου Προεδρείου ,θεωρώ ότι με συνέπεια , ιδιαίτερη ένταση και αποφασιστικότητα, θα πρέπει να κινηθούμε προς την ταχύτατη υλοποίηση των δεσμεύσεων μας .

Μόνον έτσι σε ένα αντίξοο και καθημερινά μεταβαλλόμενο περιβάλλον, οι διαχρονικοί μας στόχοι για ανάδειξη, ενίσχυση και τελική καταξίωση του Έλληνα Φαρμακοποιού του πάγκου , θα παραμείνουν ΖΩΝΤΑΝΟΙ , δίνοντας δύναμη , ελπίδα, αισιοδοξία καθώς και την απαραίτητη ΣΥΝΟΧΗ για διαρκή διεκδίκηση της έμπρακτης αποκατάστασής μας από την Πολιτεία , ως δίκαιο αντιστάθμισμα για την άδικη μεταχείριση και ενοχοποίηση μας στα δύσκολα χρόνια της κρίσης.

Όροι όπως διεκδίκηση, καινοτομία , εκσυγχρονισμός , επιμόρφωση και προοπτική , αποτελούν τις λέξεις κλειδιά για την θητεία μας.

Όμως κυρίαρχο μας μέλημα ,είναι να σταθούμε δίπλα στον Φαρμακοποιό και κοντά στην καθημερινότητα του. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουμε πιο συγκριμένοι υλοποιώντας βήμα- βήμα το πρόγραμμά μας.

Στην πορεία μας αυτή, θέλουμε τον Φαρμακοποιό συνεργάτη, συμπαραστάτη, αυστηρό αλλά καλοπροαίρετο κριτή και κοινωνό των προσπαθειών μας.

Ως Πρόεδρος με αίσθημα ευθύνης έναντι των 11.000 συναδέλφων, δηλώνω κατηγορηματικά, ότι το νέο Προεδρείο , με πνεύμα συνεργασίας και συνεχείς προσπάθειες, αξιοποιώντας δημιουργικά και τον καλόπιστο αντίλογο, θα εξασφαλίσει τις απαραίτητες συνέργιες στον αγώνα του κλάδου αλλά και στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας και της διασφάλισης του Δημοσίου Συμφέροντος.

Κτίζουμε όλοι μας την βιωσιμότητα και την προοπτική του Ελληνικού φαρμακείου .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ