Αθήνα,17/2/2021

Αρ. Πρωτ. 831

Προς

Τον Γενικό  Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας  Υγείας ,κ. Μάριο Θεμιστοκλέους

Κύριε Γενικέ ,

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν αναφορές από πολλούς Φαρμακευτικούς Συλλόγους της χώρας μας  για σοβαρά  προβλήματα στην διαδικασία κλεισίματος  των ραντεβού στην πλατφόρμα του εμβολιασμού λόγω έλλειψης  διαθεσιμότητας ημερομηνιών .

Συγκεκριμένα πάρα πολλοί συνάδελφοι Φαρμακοποιοί διαμαρτύρονται ότι εξαιτίας του ανωτέρω προβλήματος  δεν εξυπηρετούνται οι πολίτες  που ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες  75 και άνω  με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και την αμφισβήτηση της αξιοπιστίας  του συστήματος!

Επίσης σε πολλές περιπτώσεις κλείνονται ραντεβού σε εμβολιαστικά κέντρα που βρίσκονται  πολύ μακριά από  τον τόπο κατοικίας των ενδιαφερομένων.

Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε άμεσα για την επίλυση του προβλήματος αυτού που ταλαιπωρεί χιλιάδες πολίτες αλλά και στερεί πολύτιμο χρόνο από τους Φαρμακοποιούς που στηρίζουν την όλη προσπάθεια.

Σας επισυνάπτουμε Ανακοινώσεις Φαρμακευτικών Συλλόγων δημοσιευμένες στον τοπικό τύπο σχετικές με τα ανωτέρω.

Με Εκτίμηση,

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ                                  ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΖΗΚΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Πειραιώς 134 & Αγαθημέρου,
ΤΚ 11854, Αθήνα

Τ: 210 34 10 372
    2103411788
    2103410162
Φ: 210 34 59 324
Ε: info@pfs.gr