Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καβάλας σε συνεργασία και με τη χορηγία της PharmaSwiss Hellas διοργάνωσε επιστημονική ημερίδα την Τετάρτη 23/7/2017.

Στην ημερίδα κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας κ. Ιωαννίδης Σεραφείμ,ο οποίος με τρόπο κατανοητό και απόλυτα ρεαλιστικό ανέλυσε την οικονομική πραγματικότητα του ελληνικού φαρμακείου, την πορεία από το 2004 έως σήμερα ,δίνοντας παραστατικότατα οικονομικά στοιχεία, καταθέτοντας τις απόψεις του για το παρόν και το μέλλον του φαρμακείου,στη νέα πραγματικότητα λόγω της οικονομικής κρίσης και τις προοπτικές και ευκαιρίες που ανοίγονται στο άμεσο μέλλον.

Περιληπτικά οι προτάσεις του εστιάστηκαν στην αναθεώρηση και επέκταση των υπηρεσιών που παρέχει ο έλληνας φαρμακοποιός,τη συμμετοχή σε οργανωμένα δίκτυα αγορών και πωλήσεων μέσω συνεταιρισμών και συνεργασιών ,την επέκταση στο ηλεκτρονικό εμπόριο,την αξιοποίηση νέων τεχνικών πωλήσεων,τη συστηματική παρακολούθηση χονδρικών και λιανικών τιμών,τη συγκράτηση του κόστους λειτουργίας.

Την εκδήλωση προλόγησε η πρόεδρος του Φ.Σ.Καβάλας Σίσσυ Ρακιτζή και ακολούθησε σύντομη τελετή απονομής αναμνηστικών πλακετών σε αποχωρήσαντες από την ενεργό δράση συναδέλφους.

Ακολούθησε δείπνο στο οποίο η συζήτηση συνεχίστηκε με ερωτήσεις συναδέλφων και απαντήσεις από το διευθυντή και τα στελέχη της εταιρίας.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία PharmaSwiss ,το Διευθυντή καθώς και τα στελέχη της που εργάστηκαν για τη διοργάνωση της ημερίδας.

Για το Δ.Σ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας

Ο αντιπρόεδρος

Ανδρεας Κωνσταντινίδης